De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche.

Heeft u vragen over de Beauty Award, neem dan contact op via info@beauty-award.nl.

Beauty Trade Professionals

De BTP zet zich als leveranciersorganisatie op vele fronten in voor professionalisering van de branche. Zo is de succesvolle beurs Beauty Trade Special in het voorjaar een initiatief van de BTP en hebben zij sinds 2017 ook de regie over de najaarsbeurs Beauty Trade Festival. Ook het platform Beautyspot.nl valt onder de hoede van BTP. Daarnaast geeft de BTP schoonheid een gezicht door de organisatie van de inmiddels prestigieuze Beauty Award. Dit evenement zet top schoonheidsspecialisten en topsalons in de spotlights en is een marketinginstrument om de branche onder andere óók bij de consument onder de aandacht te brengen. Last but not least is de BTP een belangrijke partner van ANBOS, Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging. Samen met ANBOS krijgen ook de Europese ontwikkelingen vorm ten aanzien van welke taken er in de toekomst wel en niet vallen binnen de kaders van de schoonheidssalon.

Kortom, het is duidelijk, de BTP is een ambitieuze organisatie met als missie: professionalisering van de beauty branche.