Ook sponsor worden van de Beauty Award 2025-editie die vanaf 1 september 2024 van start gaat? Neem contact op met Chantal Batenburg van Beauty Trade Professionals via +31 (0)6-4151 2545 of via sales@beautytradeprofessionals.nl. Voor de editie van 2024 waren dit onze sponsors:

GOUD SPONSORS

Aesthetic Solutions

Aesthetic Solutions is een uniek medisch totaalconcept in de Benelux waarin we een holistische kijk op schoonheid combineren met wetenschappelijk bewezen producten en apparatuur. Dit doen we door esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidsinstituten te adviseren, faciliteren en begeleiden in het waarmaken van deze belofte. Als distributeur van internationaal gerenommeerde en betrouwbare beautymerken, zoals mesoestetic®, bieden we een uitgebreid assortiment aan geavanceerde apparatuur en wetenschappelijk bewezen producten. Zodat we de beste behandelmogelijkheden kunnen leveren, die voldoen aan onze beloften. En we samen echt het verschil kunnen maken voor mensen die hun innerlijke schoonheid nog meer willen laten stralen.

Beauty Angel

Let your light shine!
Ontdek de positieve effecten van onze Energizing Light Technology, een innovatieve lichttechnologie die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. De unieke lichtspectra stimuleren de fibroblasten waardoor de lichaamseigen productie van collageen, elastisch en hyaluron wordt gestimuleerd. Tijdens de behandeling zal de doorlaatbaarheid van de huid toenemen. Dit zorgt ervoor dat hoogwaardige cosmetische producten effectief in de huid kunnen doordringen en de werking ervan verbeteren. De Beauty Angel ELT is een mooie toevoeging die bestaande behandelingen naar een ‘next level’ brengt, door deze in te zetten na een bindweefselmassage, microneedling of een chemische peeling.

Care Cosmetics

Care Cosmetics houdt van de termen toewijding, kwaliteit en passie. Van een duurzaam en transparant partnership waarbij je elkaar echt hoort en samen met professionals bouwt aan een mooiere beautywereld. Hoe we dat voor ons zien? Door de beautyprofessional vooral te laten doen waar ze goed in is: met passie haar vak beoefenen en ons voor de rest te laten zorgen. Dat is geen sinecure. Maar met meer dan 25 jaar ervaring in het distributielandschap, weten we waar de kansen liggen en waar de pijnpunten opduiken. We weten ook dat de beautyprofessional in een snel veranderende wereld vooral baat heeft bij een partner met een hoogwaardig merkenpalet, maar ook aan een meedenker met alle kennis in huis om een gezonde business op te zetten en te behouden. Geef ons maar een ronde-tafel-gesprek waar we latente wensen naar boven brengen en deze bezegelen met een samenwerking waarvan de houdbaarheidsdatum tot ver in de toekomst reikt. Samen groeien met ons? We verwelkomen je graag op ons hoofdkantoor in Barendrecht.

Department of Cosmetics

Department of Cosmetics richt zich op de ambitieuze schoonheidsspecialist en huidtherapeut. Als leverancier voor de professionele beautybranche selecteren wij uitsluitend de meest bijzondere en exclusieve merken voor ons portfolio. Daarbij kiezen wij uitsluitend voor vooruitstrevende merken met schone en innovatieve formules, die respect hebben voor mens en milieu.COSMEDIX is een echte ‘game changer’ op het gebied van huidverbetering en huidverbeterende behandelingen. Vrij van toxines, een plantaardige basis en een medische onderbouwing zorgt voor unieke formules welke leiden tot een huidverandering zonder dat de specialist en/of cliënt daar nadelige effecten van ervaart. Daarnaast streven wij naar exclusieve samenwerkingen en ons uitgebreide begeleidingstraject tilt het instituut naar een hoger niveau.

Pure ingrediënten, luxe en een unieke beleving: dat is Ayuna – Less is Beauty, het nieuwste merk van Department of Cosmetics. Met Ayuna is het enige merk in huis gehaald dat de kracht van de natuur, duurzaamheid en een luxe beleving op een unieke wijze samen heeft gebracht: eco luxury in het hogere segment.

Ultra Cosmetics

Samen werken aan excellente huidverbetering. Met meer dan 27 jaar ervaring in de beautybranche, hebben wij een transformatie doorgemaakt waarbij kennis en resultaat de pijlers van ons bedrijf zijn geworden. Onze missie gaat dan ook verder dan alleen het leveren van hoogwaardige cosmetica en cosmeceuticals. Die draait om het stimuleren van vakkennis en het geven van intensieve begeleiding. Tel daar het nauwkeurig samengestelde en complete portfolio bij op en je hebt alle tools in handen om schoonheidssalons te helpen groeien. Toonaangevende merken, denk daarbij aan Murad, het nummer 1 doktersmerk in de V.S. en wimperserum Revitalash® kozen al voor Ultra Cosmetics BV om hun naam te vertegenwoordigen. Ook klinische merken als Genosys, ASAP en Cell Fusion vonden hun plek in het portfolio. Ook niet de minste: het chique Zwitserse La Colline voor de ultieme luxebeleving met resultaat. Elk merk is zorgvuldig geselecteerd om instituten in iedere fase van hun ontwikkeling het beste te bieden.

ZILVER SPONSORS

Celestetic

Celestetic is het eerste Belgische medi-esthetische laboratorium. Celestetic is ontstaan uit de wens voor het creëren van producten die efficiënt zijn voor de huid. Hieruit vloeide het idee cosmeceuticals te produceren. Cosmecesutica werd geïnspireerd uit de farmaceutica, dermatologie en de klassieke cosmetica, waarbij ingrediënten worden gemaakt die een écht effect hebben op de huidcellen.

Met een eenvoudig assortiment gezichts- en lichaamsproducten willen we aan alle behoeften kunnen voldoen. Of het nu gaat om het voorkomen van huidveroudering, het tegengaan van puistjes en rimpels, het verbeteren van de algemene uitstraling van de normale tot gemengde huid, het rehydrateren van de droge huid, het kalmeren van acne of het reguleren van de vette huid. No miracles, just science, zonder valse beloften.

Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini heeft een brede waaier aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen. Van ontspannend tot huidverbeterend, met 25 lijnen en meer dan 400 producten bieden ze voor elke huid een gepaste oplossing. Het resultaat van de professionele verzorging wordt versterkt door de aansluitende thuisverzorging.

Kiezen voor Germaine de Capuccini, dat is kiezen voor

  • Innovatieve huidverbetering voor gelaat en lichaam
  • Geavanceerde Skin Technology
  • Persoonlijke commerciële begeleiding
  • Dynamische marketingondersteuning
  • Professionele opleidingen
  • Merkexclusiviteit voor professionele Skin Experts
  • Een uitdagend bonussysteem

Gharieni Nederland

Met meer dan 30 jaar ervaring is het familiebedrijf Gharieni Group een internationaal, toonaangevende producent van hoogwaardige wellnessbanken, behandelstoelen en uitrusting voor beautysalons, spa’s, wellnesscentra, medische ruimtes én scholen.

Innovatie en optimalisatie zijn dé kenmerken van Gharieni. Bij Gharieni kun je enerzijds terecht voor een kwalitatieve behandelstoel of wellnessbank die zorgt voor zowel goede ergonomie van de klant als voor de persoon die de behandeling geeft. Anderzijds vindt Gharieni het ook belangrijk om koploper te zijn van de nieuwste beauty-, wellness- en spatrends. Het doel is dan ook om unieke belevingen te creëren in de prachtige sector van beauty/wellness. Daarom ontwikkelt Gharieni compleet nieuwe wellbeingconcepten die jouw salon meteen in de kijker zet.

Klapp Cosmetics

KLAPP Skin Care Science. Cosmetica met actieve ingrediënten Made in Germany
In de schoonheidswereld staat KLAPP Skin Care Science synoniem voor unieke cosmetische behandelingen die hun tijd ver vooruit zijn. KLAPP Skin Care Science ontwikkelt al meer dan 40 jaar professionele cosmetica op basis van wetenschappelijke expertise en Duitse kwaliteitsnormen.

KLAPP Skin Care Science staat voor huidverzorgingsproducten met perfect op elkaar afgestemde combinaties van actieve ingrediënten die het regeneratieve vermogen van de huid zelf activeren. Voor een jeugdige, stevigere huid en een stralende teint! Meer dan 35.000 cosmetische instituten en hotels in meer dan 60 landen vertrouwen ons wereldwijd.

 

BRONS SPONSORS