Om te bepalen wie er kans maakt op één van de felbegeerde Beauty Awards, worden alle inzendingen bekeken door de vakjury. De vakjury van de Beauty Award 2024 bestaat dit jaar uit:

Périne Heerooms

Périne Heerooms is als gespecialiseerde schoonheidsspecialist ruim 30 jaar actief in de beauty branche en heeft daarnaast ruime ervaring in het ondernemen, leidinggeven en managen van een schoonheidsinstituut en het coachen van beauty ondernemers. Zij geeft lezingen, schrijft columns en is actief in diverse besturen en sinds 2018 jurylid van de Beauty Award. Périne won met haar Instituut Périne in 2013 de Beauty Award in de categorie Schoonheidssalon met meer dan drie werknemers.

Corné Hendrikx

Corné Hendrikx heeft al 29 jaar zijn gespecialiseerde beautyinstituut Cestmoi. Zijn passie is het combineren van professioneel vakmanschap met ondernemerschap tot een modern en bloeiend bedrijf. In 2015 mocht Corné de felbegeerde Beauty Award ontvangen in de categorie Schoonheidssalon tot drie werknemers.

Marianne van den Broek

Marianne van den Broek (juryvoorzitter) heeft al 36 jaar ervaring als schoonheidsspecialist in haar eigen praktijk Acnetherapie Wijchen. Marianne werkte daarnaast 9 jaar als secretaris/penningmeester van de ANBOS. Ze werkt als assessor visagie bij het KWC (Kwaliteitscentrum Uiterlijke verzorging) en is docent MBO 4, acnespecialisatie en acnenascholing ANBOS. Verder schrijft Marianne diverse vakinhoudelijke artikelen voor diverse vakbladen.

Betty van den Braber

Met veel plezier werkt Betty van den Braber in haar eigen schoonheidssalon Body & Beauty Care. In de afgelopen 27 jaar volgde ze allerlei bijscholingen, cursussen en specialisaties om zich verder te bekwamen in ons vakgebied. Daarnaast volgde ze de opleiding tot examinator/assessor en neemt al 18 jaar gedurende het hele schooljaar examens af bij de MBO-opleidingen. Onderdeel zijn van de jury van de Beauty Award 2019 vindt ze een mooie en nieuwe uitdaging.

Cathelijne Cras

Met een achtergrond in journalistiek, marketing en communicatie, kwam Cathelijne Cras bijna twintig jaar geleden in de brede branche van wellness & beauty terecht. Ze schreef jarenlang voor de verschillende vakbladen in de branche en geeft communicatietrainingen. Haar bedrijf Spiceminds richt zich op marketing en communicatie met pit en vanuit die rol, kwam ze ook bij leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals terecht. In 2016 en 2017 is Cathelijne als projectmanager bij de Beauty Awards betrokken geweest en ze kent het wedstrijdproces goed.

Cathelijne: “Marketing en communicatie is een essentieel onderdeel van het ondernemerschap in het beauty vak. Je moet jezelf als vakspecialist positioneren en onderscheiden en daar kan een goede communicatie bij helpen.”

De organisatie is ook dit jaar weer erg blij met de kennis en kunde van de juryleden. Zij zullen de deelnemers volgens de richtlijnen gedegen kunnen beoordelen. Het juryreglement is hier te bekijken.