Woerden, 21 april 2024 — In alle opzichten was het een fantastisch event gisteravond in NBC Nieuwegein. De acht winnaars van de prestigieuze vakprijzen Beauty Award 2024 zijn bekend! De Awards worden uitgereikt aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Neder-land. De genomineerden werden beoordeeld door een onafhankelijke jury van professionals uit de beautybranche op het gebied van ondernemerschap, bedrijfsvoering, marketing, commercie en uiteraard vaktechniek. De presentatie van de spetterende avond was dit jaar in handen van presen-tator Kees Tol. Een recordaantal van 700 gasten en vakgenoten waren dolenthousiast over de ge-slaagde avond. In totaal werden er acht Beauty Awards uitgereikt en dit zijn de winnaars!


2022

’20 / ’21

2019

2018

2017

2016

Succes­verhalen


Wat moet je doen om een Beauty Award te winnen?

Het hele traject start met het samenstellen van een inzending waarin missie en vakinhoudelijke vaardigheden uitgediept worden als ook commercieel inzicht en ervaring met social
media. Een onafhankelijke jury beoordeelde vanuit eigen expertise de inzendingen en samen met de bevindingen van een Mystery Guest, rolde hier de toplijst met 24 genomineerden uit (drie per categorie). Daarna hadden de genomineerden op woensdag 13 maart hun finalegesprek met de vakjury.

De organisator van het evenement, Beauty Trade Professionals (BTP), de leveranciersorganisatie van de professionele beautybranche, kijkt terug op een geslaagde avond. “Dit evenement zet top schoonheidsspecialisten en salons in de spotlights en is een instrument om de branche een gezicht te geven en waarde toe te kennen aan de kennis en vaardigheden van deelnemende schoonheidsspecialisten. De Beauty Award symboliseert de professionalisering van de branche,” aldus Maddy Weide namens de organisatie.

Inschrijven