Woerden, 25 april 2022 — Wat was het een fantastisch event gisteravond in NBC Nieuwegein. De zeven winnaars van de prestigieuze vakprijzen Beauty Award 2022 zijn bekend! De Awards worden uitgereikt aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. De genomi-neerden werden beoordeeld door een onafhankelijke jury van professionals uit de beautybranche op het gebied van ondernemerschap, bedrijfsvoering, marketing, commercie en uiteraard vaktechniek. De presentatie van de spetterende avond was ook dit jaar weer in handen van de al-tijd charmante Kim Kötter. Ruim 600 bezoekers en vakgenoten waren dolenthousiast over de ge-slaagde avond. In totaal werden er zeven Beauty Awards uitgereikt en dit zijn de winnaars!


Wat moet je doen om een Beauty Award te winnen?

Het hele traject start met het samenstellen van een inzending waarin missie en vakinhoudelijke vaardigheden uitgediept worden als ook commercieel inzicht en ervaring met social media. Een onafhankelijke jury beoordeelde vanuit eigen expertise de inzendingen en samen met de bevindingen van een Mystery Guest, rolde hier de toplijst met 19 genomineerden uit. Daarna hadden de genomineerden op 16 maart een gesprek met de vakjury.

De organisator van het evenement, Beauty Trade Professionals (BTP), de leveranciersorganisatie van de professionele beautybranche, kijkt terug op een geslaagde avond. “Dit evenement zet top schoonheidsspecialisten en salons in de spotlights en is een instrument om de branche een gezicht te geven en waarde toe te kennen aan de kennis en vaardigheden van deelnemende schoonheids-specialisten. De Beauty Award symboliseert de professionalisering van de branche,” aldus Maddy Weide namens de organisatie.