De uitreikingsavond van de Beauty Award 2020 verschuift naar het najaar en zal gehouden worden op zondag 27 september 2020 in het NBC in Nieuwegein. Een ingrijpende, maar noodzakelijke beslissing in roerige tijden. “Wij zijn en voelen ons als organisatie verantwoordelijk voor het welzijn van onze genomineerden, sponsors en hun gasten en vanuit dat opzicht willen we risico’s zoveel als mogelijk beperken”, laat Frank Slagen, directeur van Beauty Trade Professionals, weten.

Al weken volgt de leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals, organisator van de Beauty Award, de ontwikkelingen van het coronavirus op de voet en staat de organisatie in contact met diverse instanties zoals RIVM en belanghebbenden. Nadat eerder de organisatie al liet weten de vakbeurs Beauty Trade Special uit te stellen naar 19, 20 en 21 september, wordt nu ook de uitreikingsavond verschoven naar zondag 27 september 2020.

De gala-uitreikingsavond van de Beauty Award hoort enkel in het teken te staan van het ‘samen shinen op de rode loper’, gezellige teamfoto’s, gezamenlijk genieten van een fantastisch diner en omhelzingen voor de winnaars, maar wordt door alle coronadreiging en beperkende adviezen vanuit de overheid overschaduwd. Niemand kan voorspellen wat er in de komende periode verder staat te gebeuren, en daarom hebben we als organisatie deze beslissing moeten nemen.

“Samen met de genomineerden, alle sponsors en leveranciers uit de branche gaan we er zondag 27 september een fantastisch feest van maken en zullen alsnog de winnaars van de Beauty Award 2020 bekend gemaakt worden”, laat de organisatie enthousiast weten.

Over de Beauty Award

De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De onafhankelijke vakwedstrijd kan niet worden gerealiseerd zonder de steun van sponsoren: Beauty Angel, Cosmedix, KLAPP Cosmetics, Pascaud (goud), Germaine de Capuccini, mesoestetic®, Neoderma (zilver), Beauty2People, Decléor, UNG Cosmetics en U-Consultancy (brons).