Wat was het een geslaagde en vooral ook heel gezellige dag: de genomineerdendag van de Beauty Award 2020. Alle 20 genomineerde schoonheidsspecialisten kwamen deze dag naar het Van der Valk hotel Breukelen om elkaar te ontmoeten, de interviews op te nemen en het volgen van een inspirerende mediatraining! Aan het einde van de dag ging iedereen weer vol inspiratie weer tevreden naar huis!

Wat hadden ze er al naar uit gekeken en woensdag 4 maart was het dan zover: de genomineerdendag. Een dag waar de specialisten in een ongedwongen sfeer elkaar konden leren kennen, ideeën en ervaringen konden uitwisselen, een praktische training voorgeschoteld kregen en de interviews werden afgenomen. Op uitnodiging van de organisatie schoven ook de goudsponsors Beauty Angel, Cosmedix, Klapp Cosmetics en Pascaud aan om kennis te maken met deze vakspecialisten.

Gevarieerd programma

Het ochtendgedeelte van de dag was gepland voor de genomineerde schoonheidsspecialisten in de categorieën Schoonheidssalon van het jaar (groot), Schoonheidssalon van het jaar (klein) en Newcomer of the Year. Na een korte introductie kregen zij een praktische mediatraining van Nikolai Khatchatouryan van Kino Media Company. Tussendoor werden ze één voor één uitgenodigd om een korte video op te nemen die tijdens de feestelijke award-uitreiking op 19 april aanstaande wordt uitgezonden. In dit filmpje presenteren de vakspecialisten zich nog eenmaal en laten ze zien waar ze voor staan en wat ze uniek maakt.

Informele kennismakingslunch

Aan het einde van de ochtendprogramma haakten de goudsponsors aan om kort iets te vertellen over hun bedrijf en motivatie om hun prachtige merk aan de Beauty Award te verbinden. Tijdens een heerlijke lunch, waar alle genomineerden tezamen met de goudsponsors aanschoven, werd er in een informele sfeer met elkaar kennis gemaakt, ervaringen uitgewisseld en fijne adresjes uitgewisseld voor de ultieme galajurk. De genomineerde schoonheidsspecialisten van de regio’s Noord, Midden/Oost, Zuid en West waren voor de middag uitgenodigd.

Positieve reacties

De reacties na de genomineerdendag waren enorm positief: “Bedankt voor de leuke dag en heel leuk om iedereen gezien te hebben”, liet één van de enthousiaste dames via Whatsapp weten. Een ander voegde daar aan toe: “Wat een inspirerende dag en wat een lieve mensen heb ik mogen ontmoeten. Veel plezier met de voorbereidingen en tot de 19e!” Ook werden de sponsors bedankt voor hun fijne goodiebags, want niemand ging met lege handen naar huis! De organisatie is trots en blij om deze vakmensen die zo gemotiveerd zijn te ondersteunen. “Het was echt een geslaagde dag! We kijken nu enorm uit naar de gala-avond op 19 april die in alle opzichten heel bijzonder en gevarieerd zal zijn”, schetst Maddy Weide namens de organisatie.