Dit jaar vindt de uitreiking van het vakevenement de Beauty Award eenmalig virtueel plaats en jij bent uitgenodigd. De gratis registratie via de website is open gezet, dus de voorpret kan beginnen! Ben jij er klaar voor om de beauty professionals aan te moedigen, terwijl je geniet van een mooie show?

We nodigen je van harte uit om op zondag 25 april vanaf 19.30 uur onze virtuele gast te zijn bij de uitreiking van de Beauty Awards. Laat je verrassen door het gevarieerde entertainmentprogramma, de spanning en het spektakel van de grootste beauty vakprijs van de branche. Je kijkt vanuit je huiskamer gratis mee naar de enthousiaste, blije reacties en de ontlading die live te zien als de winnaars bekend gemaakt worden. De Beauty Award wordt gestreamd en daardoor heb je dit jaar de kans om live mee te kijken! Het enige wat je hoeft te doen is jezelf registreren en op 25 april klaar te zitten voor een mooie avond Beauty Award.

Registreer je nu via deze link

Ben jij erbij om de genomineerden vanuit de huiskamer toe te juichen en dit unieke spektakel mee te beleven? Dit jaar weliswaar geen fysieke rode loper, limousines of stralend poseren voor de (pers)fotografen, maar wel een waardig online alternatief! De presentatie van de avond is in handen van de altijd charmante Chimène van Oosterhout en het decor voor de online uitreiking is bij DeFabrique in Utrecht. Registreren gaat gemakkelijk en om je ‘aanwezigheid’ helemaal af te maken, kun je op 25 april een selfie in de virtuele Photobooth maken om te delen via je socials of WhatsApp. Een heerlijk event waarin de schoonheidsbranche bewijst hoe hoog zij kwaliteit in het vaandel heeft staan.

Super leuk als ook jij erbij bent om alle genomineerden van de Beauty Award te supporten en live mee te genieten van de show. Laat via de social mediakanalen weten dat je van de partij bent. Bericht je over de uitreikingsavond? Tag ons (@NLBeautyAward) en gebruik de #BeautyAward of #BA21. We zien je dan!

Groetjes!