Dit jaar vindt voor de eerste keer de uitreiking van het vakevenement de Beauty Award virtueel plaats en jij bent uitgenodigd!

Wij zouden het geweldig vinden als je op zondag 25 april als virtuele gast bij ons online event aansluit om de uitreiking van de awards aan de beste schoonheidsspecialisten en
-salons van Nederland mee te vieren! De Beauty Award is hét evenement binnen de professionele beautybranche. Het belooft een fantastische avond te worden, vol spanning, gevarieerd entertainment en natuurlijk de uitreiking van de zeven awards. Ben jij erbij om de genomineerden vanuit de huiskamer toe te juichen en dit unieke spektakel mee te beleven?

De feestelijke avond staat natuurlijk grotendeels in het teken van de uitreiking van de Beauty Awards. Er zijn maar liefst zeven topspecialisten die aan het einde van de avond een award in ontvangst mogen nemen in verschillende categorieën: Newcomer of the Year, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord, Midden/Oost, Zuid en West, Schoonheidssalon van het jaar (klein) en Schoonheidssalon van het jaar (groot). Wie de uiteindelijke winnaars van de Beauty Award 2021 zullen zijn, weten we nog niet. Wat we wél weten is dat het een avond wordt om niet te vergeten.

Dit wil je dus niet missen! Noteer dan ook vast zondag 25 april met BLOKLETTERS in je agenda. Via de website of op ww.facebook.com/NLBeautyAward houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ons platform voor het online event is binnenkort beschikbaar, zodat je je vast kunt registeren om er zeker van te zijn dat je erbij bent! Wil je een seintje krijgen als je je alvast kunt inschrijven? Laat dan hier je gegevens achter.

Niet alleen de genomineerden en de organisatie moesten veel geduld hebben in 2020, maar ook de sponsoren. De organisatie bedankt dan ook met nadruk de goudsponsors Beauty Angel, Cosmedix, Klapp Cosmetics, Pascaud, zilversponsors Mesoestetic, Germaine de Capuccini, Neoderma en bronssponsors Beauty2People en U-Consultancy!