Voor de deelnemers aan de Beauty Award 2019 die geen nominatie binnen wisten te halen, werd een speciale Runners Up Day georganiseerd. Op woensdag 13 maart kwamen zij samen om van de organisatie en de vakjury bruikbare tips en feedback te ontvangen om verder te kunnen groeien in hun prachtige vak.

De ambitieuze schoonheidsspecialisten die dit jaar niet genomineerd werden konden zich aanmelden voor een training vol tips over hoe je jezelf profileert als vakspecialist in je dagelijkse bedrijfsvoering, alsook in een wedstrijd als de Beauty Award. Het was een inspirerende middag met een interactief karakter en een ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Met meer inzicht, tips en aandachtspunten over waar de vakjury op let bij de inzendingen gingen de deelnemers aan het einde van de middag weer naar huis. “Ik herken mijzelf echt in een aantal punten die op het feedbackformulier worden genoemd en wil daar hard aan werken om volgend jaar weer mee te doen!”, was de positieve reactie van één van de vakspecialisten. Naast het bondige feedbackformulier kregen de schoonheidsspecialisten ook hun inzending weer mee naar huis.

“Heel waardevol, ik herken me er echt in – het zijn precies de punten waar ik nog aan moet en wil werken. Dit is een mooie bevestiging”, realiseert één van de dames zich. Met deze feedback op zak zullen zij in een volgende editie van de Beauty Award zeker verder groeien en zich met nog meer trots profileren! De organisatie van de Beauty Award was ook tevreden met de blije gezichten: “Het is een wedstrijd en dan is het altijd zo dat er ook afvallers zijn. Wanneer je deze vakmensen – die zo gemotiveerd zijn om het goed te doen – dan kunt ondersteunen in hun groei, is onze missie geslaagd”.