Dit prachtige evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de support van onze sponsors. Voor de editie van 2020/2021 waren de sponsors van de Beauty Award:

GOUD SPONSORS

BEAUTY ANGEL

BEAUTY ANGEL richt zich op huidverjonging op een natuurlijke manier. Door met speciaal licht te werken, stimuleert de behandeling in de diepte van de huid lichaamseigen productie van collageen. De huid oogt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Naast de lichtbehandeling die BEAUTY ANGEL biedt, ontwikkelen zij ook een cosmeticalijn compleet aangepast op de lichtbehandeling. Hoogwaardige cosmetica zorgt tegenwoordig al voor aanzienlijke resultaten, maar in samenspel met licht kunnen deze verzorgingsproducten bijzonder indrukwekkende effecten behalen.

DEPARTMENT OF COSMETICS BV

Department of Cosmetics BV/COSMEDIX Benelux richt zich op de ambitieuze schoonheidsspecialist en huidtherapeut. COSMEDIX is een echte ‘game changer’ op het gebied van huidverbetering en huidverbeterende behandelingen. Vrij van toxines, een plantaardige basis en een medische onderbouwing zorgt voor unieke formules die leiden tot een huidverandering zonder dat de specialist en/of cliënt daar nadelige effecten van ervaart. Daarnaast streven wij naar exclusieve samenwerkingen en ons uitgebreide begeleidingstraject tilt het instituut naar een hoger niveau.

KLAPP COSMETICS

Gerhard Klapp stichter en zaakvoerder KLAPP Cosmetics, internationaal erkend beauty- en wellness-specialist, visionair, Heilpraktiker en auteur, zet zich bijna 40 jaar in voor de research naar en ontwikkeling van resultaatgerichte huidverzorgingsconcepten voor de professional.

Professioneel adviseren | Doeltreffende behandelen | Succesvol verkopen

Als schoonheidsspecialist(e) staat u elke dag voor een nieuwe uitdagende opgave: klanten van verschillende leeftijden komen naar u en verwachten een oplossing voor hun individuele beautyproblemen. Om deze verwachtingen in te lossen, zijn uw kunnen en ervaring meer dan ooit van cruciaal belang. KLAPP Cosmetics – pionier in de schoonheidsbranche en synoniem van innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen – staat daarbij met hoogwaardige werkstoffencosmetica aan uw zijde. ‘Made in Germany’ wordt daarbij als onze kwaliteitsbelofte gezien. Alleen de werkzaamheid van de schoonheidsbehandelingen bepaalt het succes in de cabine. Om in uw beroep en uw zelfstandigheid succesvol te kunnen zijn, heeft u daarom naast uw beroepskwalifcaties een assortiment nodig, dat de behandeling door passende producten voor de thuisverzorging zinvol aanvult en verderzet. We zien ons echter niet enkel als producent van cosmeticaproducten: KLAPP is de partner die u de basis voor succesvolle prestaties en een zeker bestaan biedt. Zo voorzien we niet enkel in degelijke bijscholingen, ook kunt u rekenen op marketingondersteuning om uw naam de bekendheid te geven die u verdient.

PASCAUD CARE BV/PASCAUD

Mardge Pascaud, beauty innovater en founder van Pascaud, weet alles over de huid en cosmetische samenstellingen. “Ik streef ernaar altijd met mooiere formuleringen te werken zodat de producten en resultaten nog krachtiger en zuiverder zijn.”

Pascaud hanteert vanaf de oprichting (1989) de filosofie dat een mooie, gezonde huid haalbaar is als inner en outer beauty plus mindset in balans zijn. Gesymboliseerd door een stilistische driehoek en gerealiseerd door behandelconcepten en producten die hier logischerwijs uit voortvloeien. Mardge Pascaud: “We richten ons op iedereen die serieus met haar of zijn huid aan de slag wil en we bieden in de instituten behandelingen die thuis niet zijn te evenaren, zoals met PascaudContour.” Dit multifunctionele apparaat dat door Mardge ontwikkeld werd, verenigt vier cosmetische en huidverbeterende disciplines en won in Q1 2019 de prijs voor het beste apparaat in de professionele beautybranche. Het succes van Pascaud gaat door. “We staan aan de vooravond van een grote lancering waarbij we door een DNA-meting huidverzorging personaliseren en de consument een concept bieden om preventief te werken tegen snelle huidveroudering.”

Pascaud Beauty Innovations: het merk voor de beauty professional die duurzame beauty rituelen in combinatie met de modernste technieken ambieert.

ZILVER SPONSORS

AESTHETIC SOLUTIONS

Pssst… miracles don’t exist, Secrets do!Huidtherapeute, schoonheidsspecialiste, arts? Aesthetic Solutions deelt haar cosmedische geheimen graag met jou. Aesthetic Solutions is de exclusieve verdeler voor de BENELUX van resultaatgerichte apparatuur en van de gewilde cosmedische producten van mesoestetic®. Mesoesthetic Pharma Group bestaat meer dan 35 jaar, hun productie- en controleprocessen voldoen aan de strengste farmaceutische kwaliteits- en iso-normen en worden ondersteund door wetenschappelijke studies, 40% van de omzet wordt geherinvesteerd in research. Hierdoor verkreeg het merk wereldwijd vertrouwen van artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers.

Het totaalconcept van apparatuur en mesoestetic® producten garandeert hoogwaardige resultaten op vlak van anti-aging, huidverbetering, depigmentatie, afslanking en versteviging zélfs op medisch niveau. Het Aesthetic Solutions-team, door beauty gepassioneerd, staat dagelijks klaar om jou te inspireren, te begeleiden en te ondersteunen. Naar jouw wensen en noden wordt geluisterd, je krijgt gedegen advies en samen met jou wordt gekeken naar de beste oplossingen en verzekerd resultaat. Voor elk probleem heeft AS een oplossing! A\S organiseert meer dan 174 opleidingsdagen per jaar in België en Nederland zodat jij altijd op de hoogte blijft van de laatste behandeltechnieken en cosmedische technologieën. De marketingondersteuning en actieve aanwezigheid op social media dragen eveneens bij tot jouw groei en succes. Kiezen voor Aesthetic Solutions is kiezen voor een betrouwbare groeipartner! #growingtogether

GERMAINE DE CAPUCCINI

In 1964 werd Germaine de Capuccini opgericht door Carmen Dival in Spanje. Sinds 2005 is het merk actief in de Benelux. Germaine de Capuccini is een innovatief, modern merk van een uitzonderlijk niveau dat professionalisme, knowhow en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Het heeft de meest exclusieve formules en een baanbrekende vooruitgang in de huidverzorging ontwikkeld. De succesvolle combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten met een toonaangevende technologie en uitstekende texturen heeft het merk in staat gesteld om enkele van ’s werelds meest invloedrijke producten te ontwikkelen die de schoonheidsindustrie ooit heeft gezien. Het assortiment bestaat uit meer dan 400 producten. Een brede waaier aan producten met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen.Met aandacht voor milieu en CO2 uitstoot worden de producten exclusief geproduceerd in Alcoy volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Alle producten zijn onderhevig aan strenge controles en efficiëntietesten. Meer dan 200 specialisten werken samen om tot een topkwaliteit te komen. Germaine de Capuccini behoort tot de top 5 van internationale cosmeticamerken en wordt verdeeld in meer dan 80 landen. Je vindt de producten in de beste schoonheidsinstituten, wellnesscentra en hotels zoals Hilton, Leading Hotels of the World, Four Seasons en vele anderen.

NEODERMA

Het NEODERMA-merk is vernieuwd, opnieuw ontworpen en uitgebreid ontwikkeld. “Onze toekomst ligt in het tech-derma tijdperk, het reguleren van het gedrag van de huid middels krachtige software ontwikkelingen, ingenieuze huidzorg, conserveringsmiddelenvrije, luchtledige, watervrije en luisterrijk geproduceerde premium producten.” Het merk draait op innovatie en het hosten van de best presterende technologieën en handelt onder normen voor de farmaceutische industrie. NEODERMA’s producten worden gepresenteerd in luchtloze ecologische verpakkingssystemen en zijn gemaakt van de beste grondstoffen die zowel dermatologisch als oftalmologisch getest zijn en Halal-gecertificeerd. Ze bevatten geen allergene geurstoffen, synthetische verfstoffen, parabenen, minerale oliën, paraffinewas, vaseline, ethanolamine, MCI/MI, formaldehyde donoren, genetisch gemodificeerde organismen en is tevens dierproefvrij. NEODERMA heeft al 27 jaar ervaring waarbij de focus hoofdzakelijk ligt op productinnovatie, de huid en het welzijn van de consument. NEODERMA biedt oplossingen voor mensen die kampen met huidzorgen door een ecosysteem van grenzeloos aanpasbare producten te creëren, met als uitgangspunt het welzijn van iedere persoon te verbeteren.

Naast onze sponsors Beauty Angel, Department of Cosmetics BV/COSMEDIX Benelux, KLAPP Cosmetics, Pascaud Care BV/Pascaud, Aesthetic Solutions, Germaine de Capuccini en Neoderma zijn we ook trots dat de volgende bedrijven de Beauty Award 2020/2021 supporten: