De Beauty Award, dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten is in volle gang! De wedstrijd bereikt deze maand een nieuw hoogtepunt, want dan worden de genomineerden in de acht categorieën bekend gemaakt! Wie support jij?

Vaststellen genomineerden
Nu we allemaal genoten hebben van de feestdagen komen alle juryleden rond half januari weer samen om de rapporten van de Mystery Guests te bespreken. Deze rapporten, tezamen met de inzendingen, vormen de basis voor discussie om tot een definitieve lijst van de drie beste schoonheidsspecialisten/salons te komen (in uitzonderlijke gevallen kan van dat aantal afgeweken worden). Vrijdag 19 januari 2024 krijgt iedere deelnemer een e-mail met daarin de boodschap of ze wel of niet genomineerd zijn, spannend dus!

Je wint altijd
Ook wanneer een deelnemer na de inzending niet genomineerd wordt voor de prachtige prijs, dan winnen ze toch. Alle deelnemers van de editie 2024 die niet doorgaan als genomineerden, worden namelijk uitgenodigd voor de speciale Feedback-middag. Een middag waarin ze niet alleen hun inzending retour krijgen met waardevolle verbeterpunten vanuit de jury, maar ook direct een gratis trainingssessie krijgen over het profileren van vakkennis en je bedrijf.

Uitreiking Beauty Award
Dit is natuurlijk de avond waar iedereen naartoe leeft! De uitreiking van de Beauty Award vindt plaats op zondag 21 april 2024, deze datum moet je dus echt blokken in je agenda! Het belooft een spetterende avond te worden met prachtige jurken, heerlijk eten, amusement en entertainment en natuurlijk de bekendmaking van de winnaars. De locatie van de gala-uitreikingsavond is bij het NBC in Nieuwegein.

Extra prijs voor de winnaars van de Beauty Award
Naast een fantastische avond en een prachtige award, krijgen de winnaars van de Beauty Award nog een extra unieke prijs! Anke Slegtenhorst, directeur van Beauty Business Education, geeft een exclusief online programma van drie sessies. Deze sessies zullen diepgaande inzichten bieden in financiële aspecten, het opstellen van effectieve businessplannen en andere essentiële zakelijke vaardigheden die bijdragen aan het duurzame succes van een beautyprofessional. Met de juiste vaardigheden en kennis kunnen de winnaars niet alleen hun eigen ambities realiseren, maar ook als inspiratiebron dienen voor anderen in de branche.

Ook benieuwd wat Anke voor jouw salon kan betekenen? Neem gerust een kijkje op haar website: www.beautybusinesseducation.nl.