Bij mij draait het niet alleen om zakendoen; het gaat om een persoonlijke reis die cruciaal is voor het implementeren van veranderingen en het bereiken van succes.

In mijn coach trajecten leg ik de nadruk op deze individuele reis, omdat ik geloof dat dit de sleutel is tot een bloeiende onderneming. Ik wil mij onderscheiden door niet alleen high-end, maar echt elite trajecten aan te bieden, waarbij ik me richt op het unieke pad van elke ondernemer.

Mijn eigen ondernemersreis is het levende bewijs dat het mogelijk is om een echte ondernemer te worden in de beautybranche en winstgevend te zijn. Als je nieuwsgierig bent, kun je mijn persoonlijke ondernemersreis hier lezen.

In de afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers geholpen inzichten te ontwikkelen om een winstgevende business op te bouwen en niet alleen in de beautybranche. Klik hier om de reviews te lezen. Mijn focus ligt op het creëren van een uniek concept en het verkopen ervan tegen eerlijke prijzen. Ik deel kennis over methoden die je super onafhankelijk maken en een sterke positie in jouw markt opleveren.

Het aanleren van specifieke vaardigheden is essentieel voor succes in deze branche. Enkele van deze vaardigheden omvatten het kiezen en claimen van een goede niche, het op de juiste manier interesseren van klanten, en het ontwikkelen van een aanbod dat resultaten oplevert. Ook het op gang brengen van een constante stroom klanten en het vragen van de juiste prijzen voor jouw concepten zijn van groot belang.

Moderne huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en beautyspecialisten moeten actief aan marketing doen om de juiste klanten aan te trekken. Het gaat niet alleen om zichtbaarheid op sociale media, maar ook om het optimaliseren van je ‘backoffice’ om ervoor te zorgen dat je boodschap bij de juiste doelgroep terechtkomt. Het begrijpen van deze zaken en het op orde krijgen van je backoffice is cruciaal om een expertstatus op te bouwen, wat weer essentieel is voor succes.

Veel coaches richten zich op het optimaliseren van de marketingboodschap, maar slechts weinigen begeleiden je bij het implementeren van deze strategieën in je marketingstrategie. In mijn elite jaartrajecten voor beauty ondernemers staat de focus volledig op het implementeren van vaardigheden. Ik help je toegang te krijgen tot de juiste informatie, zodat je op alle aspecten van ondernemerschap je weg vindt.

Anke Slegtenhorst, Beauty Business Education
www.beautybusinesseducation.nl

👉 SPECIAAL CADEAUTJE VOOR GENOMINEERDEN!