Meer dan Mooi

Winnaar Newcomer of the Year 2019


Naam: Tessa Wopereis
Salon: Meer dan Mooi
Plaats: Harreveld

Wat is jouw drive?

Ik vind het geweldig om echte huidverbetering te bereiken. Te zien hoe een huid reageert op je behandeling en deze in de loop der tijd te zien verbeteren. Daarom maak ik ook altijd voor en na foto’s met de Observ520. Huidproblemen als rosacea, couperose, pigmentvlekken, acne en huidveroudering zijn dan ook favoriet bij mij. Omdat ik daar zoveel resultaat mee kan bereiken.

Welke behandeling is je favoriet?

Dit zijn dan ook de huidverbeterende behandelingen. Bindweefselmassage, fruitzuren en werken met de Dermapen 4 zijn mijn favoriete behandelingen. Omdat ik daar zo veel resultaat mee bereik is dit zowel voor mezelf ontzettend leuk, maar ook mijn klanten zijn er blij mee, omdat ze het resultaat ook zelf zien. Daarnaast zijn de seizoensbehandelingen in trek. Cenzaa lanceert 2x per jaar een nieuwe seizoensbehandeling met speciale limited edition producten. Deze behandeling is iedere keer weer afwisselend en anders. Dit maakt het zowel voor mij als voor de klant erg leuk.

Welk(e) product(lijn) is je favoriet?

Ik werk met de producten van Cenzaa en beMineral. Cenzaa wordt vaak nog gezien als een wellness product, maar met deze producten kan je ook heel huidverbeterend werken. Ik werk alleen maar met de huidverbeterende producten die ook echt iets doen voor de huid. Met pure werkzame stoffen als niacinamide, vitamine A en C, diverse fruitzuren als glycolzuur, mandelico acid en salicylzuur bereik ik echt resultaat in de huid. Sinds vorig jaar werk ik ook met beMineral. Ik vond het zonde om na een behandeling de huid vol te smeren met slechte make-up, dus ging ik op zoek naar een ‘gezonde’ make-up lijn die ik ook na intensieve behandelingen, als microneedling en fruitzuren, kon inzetten. Deze vond ik bij beMineral, pure minerale make-up voor de huid. Ik ben hier zeer te spreken over.

Hoe help jij je klant?

Ik start altijd met een uitgebreide intake. Ik vraag naar de huidwensen van de klant en wat deze wil bereiken. Ik kijk naar welke producten zij nu gebruikt en ik kijk naar de levensstijl. Ik maak huidfoto’s met de Observ520. Pas als mijn beeld compleet is, wensen, levensstijl, productgebruik, voeding, huidanalyse, pas dan geef ik een advies. Dit advies gaat verder dan alleen een behandeling. Ik geef advies over een behandelplan, een stappenplan voor thuis, productgebruik en levensstijl. Hier houdt het voor mij nog niet op. Iedere afspraak opnieuw begin ik met een intakegesprek. Hoe is het met je huid nu? Is er de laatste tijd iets veranderd? Hoe gaat het met het productgebruik thuis? Etc. Hoe vaak hoor je niet dat je als klant gelijk naar de behandelstoel wordt geleid en dat de schoonheidsspecialist gelijk begint met behandelen. Dit is voor mij echt not-done. Op deze manier probeer ik mijn klant van optimaal advies te voorzien. Ook als dat in houdt dat een bepaald product niet gebruikt mag worden of behandeling juist niet uit te voeren.

Groetjes,

Nancy

Terug naar overzicht